MR heeft een MISSIE: vrouwen zich vrij laten voelen om te bewegen en te stralen

 


Maria Robles dans met passie en gevoel. Als Sevillaanse danseres in Nederland mist zij elke dag het samenzijn met haar muzikale familie, wat haar motiveert om in haar dans  diezelfde warme sfeer te creëren, alles om haar publiek het echte flamencogevoel bij te brengen. 

 

MR maakt stoere handgemaakte jurken en rokken die jouw vrouwelijke kant versterken, zo comfortabel dat je ze nooit meer uit wilt doen.

 

Als danseres en ontwerper weet MR wat voor avontuurlijke, eigenwijze en sterke vrouwen van alle leeftijden belangrijk is:

kleding om in te bewegen, waar dan ook! 

Maria Robles werd geboren in Sevilla in een creatieve familie met vooral veel vrouwen. Haar ene oma had een stoffenhandel en van haar andere oma leerde ze als klein kind al naaien.

 

In Sevilla studeerde zij flamencodans en theater. Toen ze 20 was kwam ze naar Amsterdam. Ze studeerde mode aan de Rietveld Academie en werkte daarna onder andere voor Fred de la Bretonière.

 

In de unieke ontwerpen van MR komen haar grote passies dans, theater en mode samen. Op die manier wil zij Nederlandse vrouwen zuidelijke kracht en schoonheid laten voelen.

Dansen vol kracht !

Een kijkje in mijn familie en optredens !