F LAM E NC O da n s l e s s e n Utrecht

 

 

Lessen Flamenco beginners/ UTRECHT

Als lerares legt Maria de nadruk op het plezier van het dansen en het ontwikkelen van een klassieke basis met mooie, elegante bewegingen. Behalve de danstechniek en individuele aandacht vindt zij het belangrijk dat de leerlingen het gevoel achter de bewegingen en de muziek leren begrijpen, wat het dansplezier nog verder verdiept. 

 

Maria geeft haar lessen met passie en gevoel. Als Sevillaanse danseres in Nederland mist zij elke dag het samenzijn met haar muzikale familie, wat haar motiveert om in haar lessen diezelfde warme sfeer te creëren. Ze danst, zingt, speelt cajón, roept Spaanse kreten... alles om haar leerlingen het echte flamencogevoel bij te brengen. 

 

 

 

Maria Robles werd geboren in Sevilla in een creatieve familie met vooral veel vrouwen. Haar ene oma had een stoffenhandel en van haar andere oma leerde ze als klein kind al naaien.

 

 

In Sevilla studeerde zij flamencodans en theater. Toen ze 20 was kwam ze naar Amsterdam. Ze studeerde mode aan de Rietveld Academie en werkte daarna onder andere voor Fred de la Bretonière.

 

 

In de unieke ontwerpen van MR komen haar grote passies dans, theater en mode samen. Op die manier wil zij Nederlandse vrouwen zuidelijke kracht en schoonheid laten voelen.

 

 

 

 

Een kijkje in mijn familie en optredens !